Bilețel

Ediția 7.04.01.2023
Dați share acestei ediții:

La mulți ani! Să vă fie anul bun, cu multe experiențe faine, aventuri și momente de neuitat cu cei dragi.


Bilețel

Hello dragilor.

Azi vreau să vă povestesc despre o idee foarte faină pe care am preluat-o de pe Pinterest și am adaptat-o familiei noastre.

Ideea este să folosim un borcan mare, în care să punem bilețele o dată pe săptămână. Pe bilețele scriem ce s-a întâmplat important pentru noi în acele zile. Iar la finalul anului, scoatem toate bilețele și le citim pentru a vedea cum ne-a fost.

Eu am schimbat puțin și folosesc telefonul pentru a le scrie. În fiecare săptămână notez câteva lucruri pe care ne dorim să le ținem minte.

De cele mai multe ori memoria nu ne ajută, iar lucrurile mărunte le uităm repede. Sunt acele lucruri mici, dar atât de faine pe care dorim să le ținem aproape de inima noastră. Ce e scris e sigur.

La început poate pare mai greu, dar crede-mă, merită. Emoțiile pe care le avem când citim tot ce am făcut peste an, sunt de nedescris. Noi facem asta începând cu anul 2020 și încă ne încântă ideea.

Cred că e un plan bun pentru a putea face o retrospectivă a anului trecut și totodată o practică a recunoștinței.

Dacă ești genul de persoană căreia îi place să facă activități împreună cu copilul și vă plac Arts and Crafts, poate fi un proiect fain pentru familie.

V-ați scris rezoluțiile pentru acest an? Eu da și sunt entuziasmată pentru tot ce urmează.

Abonează-te gratuit la wowmoms newsletter.

Momentul tău de respiro, cu informații și sfaturi despre viața de părinte și un strop de amuzament.

Este gratuit și te poți dezabona oricand. Citește politica de confidențialitate.